Lukijat

maanantai 29. joulukuuta 2014

Eija Kausen taidetekstiili näyttelystä yli 94 valokuvaa.

Istu mukavasti ja voit katsoa kuvia töistäni. Kuvia on paljon toivottavasti jaksat katsoa kaikki.
Klikkaa kuvasta niin näet sen suurempana.
Näyttelyni oli koko joulukuun Julkkis-Galleriassa Raumalla.
Kävijämäärä oli aivan huikea. Avajaisissakin yli 80 ihmistä. Minulle jäi hieno tunne ja sydäntä lämmittää ihmisten kiinnostus näyttelyyni.. Kaukaakin kävi ihmisiä ja ryhmiä. Monta yläasteen käsityöluokkaa kävi opettajan kanssa.. Kiitos kaikille ihanista kommenteista, loitte minuun uskoa jatkaa tässä hienossa harrastuksessa. Minulla on pitkäksi aikaa sulattelemista kaikesta kokemastani. 
Suurimman kiitoksen saa veljeni Teuvo Salminen Gallerian omistaja ja mieheni jotka ovat kannustaneet minua tässä ihanassa harrastuksessa.

Kun olet katsonut kaiki kuvat laita perään kommentti se on minulle "Vieraskirja". 






































































































Tässä tunnettu karikatyyrin piirtäjä veljeni Teuvo Salminen.
Hänellä on Julkkis-Galleria Raumalla.
Gallerian yläkerrassa on hänen töiden näyttely ympäri vuoden. Poiketkaa katsomaan aina kun teille sopii. Alakerrassa on vierailevat taiteilijat. Kuukausittain vaihtuu taiteilija.

KIITOS KUN JAKSOIT KATSOA KAIKKI NÄYTTELYNI KUVAT !!!!!!

46 kommenttia:

  1. Iso näyttely. En ole moista ennen nähnyt. Kauniita töitä. Kiitos kun laitit kuvat tänne. Ystäviäni on käynyt Turusta siellä katsomassa. Harmi kun en itse päässyt livenä katsomaan. Jalka paketissa. Mukavaa kun näin edes nyt kuvia näyttelystäsi. Paikanpäällä olisi olut mukavampaa. Onnea hyvin menestyneelle näyttelylle. Kiitos Eija

    VastaaPoista
  2. Kiitos näyttelystä. Kauniita ja taidokkaita töitä.

    VastaaPoista
  3. Työsi ovat todella kauniita. Kiitos näistä kuvista.

    VastaaPoista
  4. Onnittelut sinulle Eija......aivan upeita töitä.Jatka samoin,ilo katsoa töitäsi.

    Pirjo

    VastaaPoista
  5. Kiitos mahdollisuudesta tutustua upeaan näyttelyysi.

    marjoriitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halusin laittaa tänne näyttelyn, koska kaikki eivät pääse paikan päälle.

      Poista
  6. Aivan ihastuttavia töitä. Kiitos, kun laitoit kuvat tänne blogiisi. Olisi ollut kiva nähdä kaikki luonnossa... Olet kyllä monitaituri. Luomisen iloa jatkossakin ;D

    VastaaPoista
  7. Ahkeruus on ilomme �� Se pitää kohdallasi todella paikkansa. Tämä määrä töitä on varmasti vain murto-osa töistäsi. Niiden valmiiksi saattaminen on vaatinut uutterruutta ja aherrusta. Mutta nyt kun katsot itse kättesi töitä niin varmasti tunnet suurta iloa ja riemua. Sen lisäksi ilahdutat muita töilläsi ja annat kannustavan esimerkin siitä mitä kaikkea käsillä voi saada aikaan. KIITOS kuvista.

    VastaaPoista
  8. Aikaansaavat kädet sinulla - kiitos tästä bloginäyttelystä, kun livenä en päässyt paikalle :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos virtuaalisesta näyttelykierroksesta. Suosikkini on tuo kaupunkimaisema, jossa on kirkko taustalla.

    VastaaPoista
  10. Upeita ja ihania töitä! Olipa hienoa nähdä niitä täällä.

    VastaaPoista
  11. Kiitos, että teit näyttelystäsi myös virtuaalisen version! Suosikkini on iki-ihana Vanha Rauma -maisema. Oli kiva nähdä myös yleiskuvaa näyttelystä, ja nyt näin myös, missä kohtaa galleria Raumalla on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Galleria on hyvällä paikalla torin laidalla.

      Poista
  12. Kiitos näistä kuvista! Olen niitä onnellisia jotka saivat nähdä kaiken livenä. Ihanaa! Käyttämäsi silkki on aivan superhienoa. Tietysti pellavaisetkin työt. Ja siis ihan kaikki. Hyvät materiaalit antavat arvokkaan leiman. Kiitos näyttelystä!
    Bonuksena sai tutustua vielä veljesikin töihin. Niin hersyvän ihania karikatyyrejä tutuista tyypeistä ja mielenkiintoisia planeettoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina. !!! Oli taas mukavaa tavata. Käytän aina parhaita materiaaleja töissäni.Toivottavasti nähdään taas pian.

      Poista
  13. Kiitos suuresti, että laitoit näyttelystä kuvia tännekin, kyllä niin ihania töitä ja todella paljon, olet sinä aikamoinen tekijä!

    VastaaPoista
  14. Kiitos tàstà mahdollisuudesta kàydà nàyttelyssàsi, todella upeita tòità, niità suosikkeja on monia. Varmaan monet vierailijat innostuvat kokeilemaan kàsiensà taitoja, kun ovat voineet ihailla monipuolisesti toteutettuja tòità.
    Idearikasta ja luovaa uutta vuotta. Terveisin Raita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raita. Hyvää Uutta-Vuotta sinullekin. Mitä sinne Italiaan kuuluu

      Poista
  15. Kävin siellä minäkin. Kiitos kun näit suuren vaivan ja järjestit paljon katsomista! Olisipa osa energiastasi itselläni...
    Hyvää jatkoa tulevalle vuodelle,
    tih

    VastaaPoista
  16. Kertakaikisen upeita töitä

    VastaaPoista
  17. Jopa on paljon kauniita töitä! Hieno näyttely!

    VastaaPoista
  18. Kiitos Teuvo ja Eija. Kannatti Turusta asti tulla näyttelyyn.Oli lämmin vastaanotto. Kerroitte töistänne ja se tuntui hienolta.. Teette molemmat hienoa työtä ihmisten parissa. Teidänlaisia ihmisiä tarvitaan. Olette taitavia, osaatte molemmat opettaa. Veljen poika on ollut Teuvon kurssilla kansalaisopistossa, Ja ystäväni Eijan kurssilla. Olette molemmat rauhallisia ja teillä täytyy olla pitkä pinna, kun opetatte oppilaille kaikkea uutta. Minulla meni 2,5 tuntia Eijan blokissa surffailen. Monipuolisia töitä molemmilla. Teuvon korutkin vitriinissä jäi mieleen. Hyvät geenit olette saaneet. Veli ja sisko yhdessä näyttelyssä ! Kiitos !!!! tulemme Raumalle heti, kun teillä on taas näyttely. Teuvoa käydään moikkaamassa varmaan hyvinkin pian. Veli täyttää 60 ja karikatyyri hänestä olisi mahtava lahja. Eijan työn haluaisin uuteen huvilaamme. En osannut päättää vielä, kun sisustus on kesken.

    VastaaPoista
  19. Katsoin. Hienoja ovat. Mieleen jäi erityisesti lumiukko <3 -aivosolu

    VastaaPoista
  20. Kiitos kivasta ja ihanasta kuva kollaasista. Töitäsi katsellessa mieli lähti liitelemämään.
    Hyvää Uutta Vuotta 2015

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija hienosta näyttelystä.Entisenä raumalaisena pidin eniten siitä Vanhan Rauman taulusta.Kaikki muutkin olivat taidokkaita ja väreistään hyvin toisiinsa sointuvia.

      Poista
  21. Aivan mahtavaa, olet tosi taitava. En osaa sanoin kuvata miten hienoja töitä teet

    VastaaPoista
  22. Kyllä Eija olet taitava ja idearikas. Toinen toistaan upeampia töitä.

    VastaaPoista
  23. Upea näyttely! Olet todella tuottelias ja kaikki on niin huolellisia ja upeita töitä. Kiitos tästä näyttelystä.

    VastaaPoista
  24. Uskomattomia, upeita töitä. Ihan suu auki ihmettelen ja ihastelen, kun kuvia katselen. Minulla on viha-rakkaussuhde ompelukoneeseen, ja ilmeisesti vaakakuppi on liiaksi kallellaan tuohon ensimmäiseen, niin ei tahdo mikään onnistua. Ja vaikka kuinka yrittäisin, en saisi tuollaista aikaiseksi. Onneksi neula pysyy kädessä vielä, joten saan pisteltyä ristipistoja, ja näin toteuttaa käsityövimmaani. Leena

    VastaaPoista
  25. "Kävin " juuri näyttelyssäsi, ja en voi muuta kuin ihmetellä kuinka taitava olet ja miten kauniita kaikki työsi ovat!

    VastaaPoista